Contactformulier

 1. Voornaam
  Invalid Input
 2. Achternaam
  Invalid Input
 3. Telefoon
  Invalid Input
 4. E-mail
  Invalid Input
 5. Bericht
  Invalid Input

Welkom op DebitumAdvies

Het is vervelend en frustrerend om met schulden te moeten leven. Het wordt te moeilijk om de vaste lasten te betalen en elke maand weer rond te komen. Het is geen uitzondering dat een gerechtsdeurwaarder of een incassobureau voor uw deur staat en dreigt met beslaglegging, openbare verkoop, afsluiting van energie en huisuitzetting. Het begint vaker voor te komen dat u de supermarkt minder vaak bezoekt!

Het is hoog tijd om een oplossing te vinden en uw vrijheid weer te herwinnen. Als u in de financiële problemen zit is het vooral zaak snel te handelen. Alleen dan kan de schade worden beperkt. Wij vinden dat niemand in armoede mag leven, daarom willen we u helpen uw bestaan weer zo snel mogelijk op te pakken.

ABC Insolventie werkt landelijk en is gespecialiseerd in bemiddeling bij financiële problemen van zowel particulieren als ondernemers. Tevens zien wij vaak dat verschillende zelforganisaties ons benaderen om oplossingen te vinden voor de financiële problemen van de leden van hun achterban.

Ons team bestaat uit juristen, fiscaal- en financieel medewerkers en administratief medewerkers. Tevens hebben we een samenwerkingsverband met een advocatenkantoor. Onder de dak van ABC Insolventie hebben we alle kennis gebundeld over schulden en het oplossen van financiële problemen. Neemt gerust contact met ons op!

Copyright © 2016 DebitumAdvies